Baletski studio Flex

Zaplešimo zajedno

mlađa grupa

Naša priča

baletanke naslov

Baletski studio „Flex“ osnovana je pre 6 godina u Šapcu, a u januaru 2023. godine otvorili smo baletski studio u Čačku i Dubaiju. Takođe, zbog interesovanja u pripremi je otvaranje baletskog studija u Novom Sadu i Požegi.

Nudimo profesionalne baletske časove za decu svih uzrasta, kao i za odrasle koji žele da nauče ili usavrše svoje znanje u baletu. Naš cilj je da se kroz igru, muziku i zabavne vežbe, kod dece razvije ljubav prema igri i muzici. Natavnici baletskog studija Flex učenike upoznaju sa umetničkom igrom i usmeravaju ka kreativnosti, amaterskom i profesionalnom bavljenju baletom. U radu sa njima, pored igre, naš zadatak je i da ih uputimo koliko je bitna disciplina, tolerancija, zdrava ishrana, održavanje higijene tela, negovanje timskog rada. Kroz redovne treninge deca sklapaju međusobno prijateljstva, a naš baletski studio im pruža mogućnost da putuju i nastupaju zajedno na domaćim, regionalnim ali i svetskim scenama. Takođe smo ponosni na baletski kamp koji je postao tradicija, održava se svakog leta i iz godine u godinu sve vise imamo prijavljenih balerina.

U našoj baletskoj školi zaposleni su profesionalni baletski igrači i pedagozi koji godinama neguju ljubav prema igri i muzici i imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom.

pepeljuga koreografija godisnji koncert
Play Video about pepeljuga koreografija

Osnovna baletska škola

baletanke naslov

Naš studio trenutno pohađa 120 učenika, a neki od njih su vanredni učenici osnovne baletske škole Lujo Davičo u Beogradu. Studio Flex pruža stručnu pripremu za učenike koji žele upisati osnovnu baletsku školu i nastoji stvoriti čvrstu osnovu za dalje usavršavanje i napredovanje u baletu. Pružamo im podršku da razviju svoj igrački potencijal, poboljšaju koncentraciju i kontrolu čitavog tela. Pripremu za prijemni ispit trenutno mogu pohađati u baletskom studiju u Šapcu i Čačku. Nakon upisa u osnovnu baletsku školu oni i dalje imaju mogućnost da treniraju sa našim profesorima, a mi se nadamo da će baletski studo Flex biti dobra polazna tačka u njihovoj karijeri uspešnih plesača. 

prijemni za baletsku skolu

Gde se nalazimo

baletanke naslov

Baletski studio Flex Šabac

Nastavnica Katarina Pajić +381 63 249 554

Karađorđeva 20 (prolaz kod OTP banke), Šabac

Baletski studio Flex Čačak

Miloša Obilića bb ( stari grad), Čačak

Nastavnica Marta Mikić +381 60 6322 585

Baletski studio Flex Dubai

Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Kontakt +971 52 733 9662

 
 

Prijavite se za Vaš besplatan čas, a mi ćemo Vas kontaktirati kada budemo imali više informacija.

Prijavite se za Vaš besplatan čas, a mi ćemo Vas kontaktirati kada budemo imali više informacija.

Zašto mi?

baletanke naslov

Jer će sa Vama ili Vašim detetom raditi nastavnici sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom. Naš stručni, iskusni nastavnički tim, posvećen je svakom učeniku i njihovom napretku u baletu. Baletski studio Flex u pozitivnoj i toploj atmosferi nudi relaksaciju i edukaciju uz pomoć profesionalnih instruktora sa dugogodišnjim iskustvom u radu kako sa decom, tako i sa odraslima.

0
Lokacija
0
Profesora
0 +
Učenika
0 +
Medalja

Meni kao roditelju je najbitnije da moje dete željno iščekuje sledeći čas baleta. Uvek se zajedno radujemo odlasku na takmičenje.
-Nataša, Šabac

Profesionalan pristup, divno druženje i uvek pozitivna atmosfera, kako na treninzima tako i na natupima.
Jelena, Šabac

Balet treniram od moje pete godine, javni nastupi su mi pomogli da pobedim stidljivost i danas sa nestrpljenjem čekam svaki sledeći koncert.
-Iva, 11 godina